august 1, 2019
  •  
  •  

Måter å belyse kjøkkenøya på.

bilder fra Alvhem, Pinterest

Lamper på kjøkkenet er en viktig del av arrangementet, men i motsetning til utseendet er dette ikke en vanskelig oppgave. Bare tenk på hvilke funksjoner dette rommet vil utføre i hjemmet ditt. I hvilke situasjoner vil du trenge ytterligere belysning, på hvilket sted vil du plassere bordet der benkeplatene skal plasseres, og deretter justerer du riktig belysning til dem, i henhold til instruksjonene som vi har forberedt for deg. Husk at lys får frem fordelene ved et rom. Hvis du bryr deg om å fremheve vakre trekabinetter, tenner du dem med ekstra taklamper. Vil du være oppmerksom på et stort, vakkert bord? Pek det mer lyset mot ham slik at han er midtpunktet i arrangementet.

Måter å belyse kjøkkenøya på.

Kjøkkenøya er en veldig fasjonabel løsning nylig. I mange tilfeller har den to funksjoner. På den ene siden er det en ekstra arbeidstopp, på den andre er det et sted å spise måltider. Spørsmålet gjenstår, hvilken belysning vil være best her? Det er best å velge de nøytrale (ca. 3500-4500K). Denne fargen på lys er ikke for kald til å spise en rask middag i en hyggelig atmosfære, men den er ikke for gul til at tilberedningen av måltider skal være tyngende.

Hvis du ikke ønsker å gjøre noen kompromisser på kjøkkenet ditt, velger du fjernstyrte LED-lamper som gir deg muligheten til å endre ikke bare lysintensiteten, men også fargen. Takket være dette kan en lampe utføre mange funksjoner og alltid være perfekt tilpasset dagens behov. Heldigvis er flere og flere slike lamper tilgjengelig på markedet. For å få øya til å se attraktiv ut, prøv å få den jevnt opplyst. Sjekk hvilket område lampen du velger dekker, og monter nok poeng til å belyse hele øya toppen.

Husk også at lampene montert over øya ikke kan være for lave. Dette er en vanlig feil. Ja, denne installasjonen ser fin ut, men den er ikke praktisk, og lite hengende nyanser forstyrrer den daglige bruken av øya.