Forslag til grå kjøkken.

bilder fra Alvhem

Grått kjøkken er en raskt voksende trend som kan true den nåværende dominansen av hvite kjøkken. Grått på kjøkkenet gir store muligheter for arrangement, utvalg av tillegg, uvanlige fargekombinasjoner som vil fungere i både klassisk og moderne kjøkken. Klassisk eller moderne, grå mat er for tiden en av de største trendene i sesongen. Det grå kjøkkenet passer i nesten enhver stil, alt fra en kul minimalistisk stil, en kul eller kjent skandinavisk stil, og til og med til et luksuriøst interiør i glamourstil.

Fargenes nøytralitet, som nærmest smelter sammen med alle fargene, betyr at vi ved hjelp av bare enkle tilsetninger er i stand til å endre stilen og karakteren på kjøkkenet vårt fullstendig. Grå er en praktisk og tidløs nyanse.

Derfor er det grå kjøkkenet et godt valg for de som sjelden endrer interiørdesign og ønsker å ha et fasjonabelt kjøkken i årevis. Dessuten er den grå skyggen på kjøkkenet også et flott alternativ for folk som fremdeles liker å endre noe, og leker med stadige endringer og arrangementer av plassen sin.